VÉDJUK MEG KRISNA-VÖLGYET ÉS A SZENT TEHENEKET!

Quoted post

Guest

2011-12-06 12:31

Az biogazdálkodás nagyon jó és hasznos,de ezen kívül semmi hasznos nincs ebben a vallásban. A hívők tartják el a falut meg a kéregetésből élnek! Vizet prédikálnak és bort isznak. Azért gondolom így,mert meg lehet nézni a szentjeiket legújabb autók, mobilok, laptopok vannak náluk és az anyagi világ ellen vannak és a lemondásokról beszélnek. Valahogy ez nem fér össze, szerintem. Sőt ismerek olyanokat akik krisnásnak vallják magukat de nem megisszák az alkoholt, szexelnek sőt a husikát is megeszik. Az ilyet nem tisztelem. Ha vallok valamit akkor aszerint éljek ne csak azétr,hogy másoknak megfeleljek hanem azért ,mert ezt vallóm.
Ennyit a krisnások egy részéről! Nem mind ilyen,de én sajnos ezen részével találkoztam.

Replies

Guest

#492 Re:

2011-12-06 15:47:18

#456: -

Ha már véleményt ír, úgy lenne intelligens, hogy átgondolja, mit is ír, és, hogy ne hemzsegjen a helyesírási hibáktól.

Ön szerint mi a haszon bármelyik vallásban? Feltétlenül anyagi szempontokat kell figyelembe venni?

Semmi rossz nincs abban, hogy a hívők tartják el a falujukat, bárcsak mindenhol az ott élő közösség tartaná el a saját faluját, és bárcsak mindenhol be is tudnák osztani a pénzt úgy, hogy még a rászorulóknak is jusson belőle!

Nem hiszem, hogy általánosítani kellene egy-két ember rossz szokása miatt egy egész közösségre. Én például kifejezetten tiltakoznék, ha az Ön stílusa alapján általánosítanának a magyar emberek modorára.