perspolis refereeاعتراض به داوری ها علیه پرسپولیس

mohammad sp

/ #2138 namardie

2015-11-07 15:17

خدا وکیلی داره نامردی میشه من موندم چرا این اشتباهات روی سر سپاهان و استقلال نمیاد تا سر پرسپولیس میرسه اشتباه پشت اشتباه اخرشم چهار جلسه محروم چه فایده داره اخه لامصب یه جام رو از یه تیم گرفتی میاد یه عذرخواهی میکنه فدراسیون هم میگذره بعد این استقلالی ها هی به ما فحش میدن اخه اگه این اشتباهات سر تیم شما بود یا حالا استقلال هیچ سر سپاهان بود بخدا بازی رو تکرار میدانند اخه ببینید نیم فصل تموم نشده چند تا اشتباه تاثیر گذار کردند رو بازی های پرسپولیس همه هم بر ضد پرسپولسی حالا خدا به داد ما برسه تا اخر فصل بعد نکته دوم من موندم چطوری این اقای جهانبازی با این شکم نزدیک بیست کیلو اضافه وزن تو لیگ برتر و جام حذفی سوت میزنه اصلا به نظر من این اقا باید بره در لیگ نوجوانان سوت بزنه خودم تو لیگ نوجوانان بازی میکنم دقیقا داور هایی شبیه همین اقا هستند و به علت چاقی و اضافه وزد در صحنه جا ماندن بعد از اتفاق و برخورد توپ به ایمان صادقی چون صحنه رو ندید از کمک داور کمک خواست کمک داور هم قربونش برم تحت تاثیر جو بازی بر علیه پرسپولیس و بر سود تیم اصفهانی که میزبان بود یعنی ذوب اهن قضاوت کرد ما که هر چی بگیم هیچ فایده ای ندارد وباز هم در مسابقات بعد میبینیم همان اش و همان کاسه