كمپين حمايت از علي ضيا مجري توانمند صدا و سيما

Guest

/ #106

2015-11-05 15:14

سلام یه مطلب مهمی رو در رابطه با مجری محبوبم اقای علی ضیا لازم میبینم به اطلاع برسونم من به عنوان یک جوان از مدیریت سازمان خواهش میکنم از حقوق کسی که با تمام فحاشی ها و ناسزا هایی که توی فضای مجازی و صفحه شخصیشون شد و ایشون تنها سکوت کردن دفاع کنن و اجازه نده یک سری از طرفدار نماهای یه تیم ورزشی که مسلم است تنها وتنها برای ممنوع التصویر شدن ایشون که انسانی موفقی هستن به هدفشون برسن .و امیدوارم سازمان صدا و سیما کمک های اقای ضیا در فاجعه مناو ابراز همدردی با کودک بیمار و رفتگر پیر رو فراموش نکنن چرا که مردم هرگز فراموش نمیکنن! در ضمن مگر سازمان چند تا مجری توانمند مثل اقای ضیا دارد که حالا به خاطر یه فیلم که بی اجازه و در کافه شخصی گرفته شده و منتشر شده ممنوع التصویر بشه؟گرچه که صدای جوانانی مثل من هرگز به گوش تصمیم گیرنده ها نخواهد رسید . امااگه قرار بر این باشه که هر کسی به خاطر شادی بعد از گل و شعار به تیم حریف صرفا جهت ابراز خوشحالی این چنین مجازات بشه باید نصف حاضرین ورزشگاه ازادی و سایر طرفدار های این تیم مورد ماخذه قرار بگیرند . طرفدار های تیم استقلال انقدر با شعور و بزرگوار هستن که این اشتباه رو نادیده بگیرند میدونن اگر خودشون هم جای ایشون بودن چه بسا بیشتر خوشحال میشدن ...!