UNIran

Shirin

/ #11 Human rights wishes

2013-12-13 22:27

آقاي بان كي مون عزيز
من يك زن ايراني هستم و مادر ٣ فرزند ولي به دليل نداشتن امنيت اجتماعي و رواني به كشور امارات مهاجرت كرده ام .. متاسفانه به دليل ناكارآمدي مسئولان مملكت با كشورهاي اطراف ، از جمله امارات متحده عربي ، در اينجا هم تعداد كثيري از ايرانيان را اخراج كردند كه همسر من يكي از انهاست و به واسطه اينكه سرپرست خانواده به حساب مي آيد من و سه فرزندم نيز بايد اين كشور را ترك كنيم . نداشتن آزادي بيان ، سركوب مخالفان ، اعدامهاي روز افزون ، سيستم اداري فاسد ، زير پا نهادن ارزش زن به عنوان انسان برابر در ايران، همه و همه از جمله دغدغه هاي فكري بزرگي هستند كه عوامل باز دارنده من براي بازگشت به ايران شده اند ..
در حال حاضر من بيش از ١٠ ماه است كه در اين كشور بدون ويزا اقامت كرده ام و فقط به خاطر سه دخترم كه دوتاي آنها در دبي متولد شده اند تمام سختي ها را به جان خريده ام تا آنها تجربه كودكي ام را تكرار نكنند .
من نمونه اي از خروار خانواده هايي هستم كه در آرزوي بازگشت به كشور خود هستند ولي تحمل اين سختي ها را شيرين تر از فشار هاي داخلي و محرومين از حقوق اوليه انساني ميدانند .
اميدوارم با فشار جامعه غرب و كانون مدافعان حقوق بشر و شخص شما شاهد پيشرفت هايي در اين زمينه باشيم .
برايتان آرزوي موفقيت ميكنم